Ulla-Britt Kirchsteiger

Blogg

Om du har hört om eller sett Ernst Kirchsteiger på TV kan du enklare förstår vem Ulla-Britt Kirchsteiger. De är nämligen gifta, har barn och barnbarn tillsammans. Ernst har blivit folkkär via de program han stått i centrum för. Så låt oss titta närmare på familjen Kirchsteiger i allmänhet och Ulla-Britt i synnerhet.

Ulla-Britt och Ernst har varit gifta i 45 år

Ernst har blivit känd från Sommartorpet som var ett TV program under 2000 talet. Han gick hem i TV rutan bland svenska folket och det ledde till att han fick göra många olika framträdanden i TV. De programmen som han blivit kanske mest känd för är ”Sommar med Ernst” och ”Jul med Ernst” där han varit programledare.

Ulla-Britt har varit betydligt mer nedtonad och inte varit en kändis som Ernst. De båda träffade varandra när de var väldigt unga. Endast 17 år unga blev de kära och förälskelsen har hållit hela vägen fram till idag då de båda är pensionärer.

Vem är Ulla-Britt Kirchsteiger egentligen?

Ulla-Britt har haft ett normalt liv och har jobbat som sjuksköterska. Hon blev framförallt uppmärksammad när Ernst berättade hur hennes råd hade varit avgörande under pandemin. Ulla och Ernst håller lågan vid liv genom att njuta av de små stunderna tillsammans och brukar äta middagar på en filt ute i trädgården.