Om oss

Välkommen till Yonder! Vi på Yonder är dedikerade till att ge våra användare den bästa möjliga upplevelsen genom att erbjuda högkvalitativt innehåll och en användarvänlig sajt. Vi är alltid glada att höra från våra läsare och användare och välkomnar alla typer av förfrågningar, kommentarer eller feedback du kan ha om vår sajt.

För annonsering föredrar vi att du kontaktar oss via Skype

Vi anser att Skype är det mest effektiva sättet att säkerställa en smidig kommunikation och undvika missförstånd. Vår SkypeID är live:.cid.d5c381bed0056b6c. Du kan hitta oss genom att söka på sajtnamnet i Skype. För att underlätta för dig har vi också skapat en tabell där du kan se namnet på sajten och dess motsvarande SkypeID.

NamnSkypeID
Yonderlive:.cid.d5c381bed0056b6c

Kontaktformulär

Vi förstår att Skype kanske inte är lämpligt för alla typer av förfrågningar eller att det kan finnas tekniska hinder som förhindrar användning av Skype. I sådana fall kan du kontakta oss via vårt kontaktformulär som du hittar på vår sajt. Vi vill dock påpeka att vi föredrar Skype eftersom det ibland kan vara svårt att skilja på spammejl och riktiga förfrågningar som kommer via kontaktformuläret. Så om du vill vara säker på att din förfrågan har nått oss, rekommenderar vi att du använder Skype istället.