Sale

Pong Market – nätbutik för asiatiska livsmedel

Blogg

Pong Market har snabbt etablerat sig som en av de ledande livsmedelsbutikerna för asiatisk mat på nätet. Pong Market har ett affärskoncept som bygger på att erbjuda asiatisk mat online med möjlighet till hemkörning inom stora delar av centrala Stockholm. Det går att handla via Pong Market i hela Sverige, men då skickas varorna med en extern speditör.

Snabba fakta om Pong Market

Vad?En asiatisk livsmedelsbutik 
Var?Pong Market drivs som nätbutik online
Hur?Du beställer dina varor hemifrån och får dem skickade till dig
Varför?Om du vill få tag i typiska produkter från det asiatiska köket

Erbjuder Pong Market rabattkod eller rea?

Pong Market har som regel alltid några erbjudande. Det kan röra sig om att man har ett antal varor som är tillfälligt nedsatta eller så kan det vara att du får rabatt för att du handlar för ett visst belopp. Handlar du till exempel för 1000 kronor eller mer, så erbjuds för närvarande fri hemleverans i Stockholm.

Huruvida det finns speciella rabattkoder på Pong Market eller inte, vet vi inte. Det är i varje fall ställt utom allt tvivel, att det går att göra fördelaktiga och rabatterade inköp på Pong Market. Som med allt annat gäller regeln, att om du planerar dina inköp och är öppen för att köpa det som finns på extra bra pris för tillfället, så kan du komma undan billigare. Det finns alltså goda möjligheter till att köpa varor billigt och med rabatt hos Pong Market.

Erbjuder Pong Market thai livsmedel online?

Pong Market har en mycket tydlig struktur på sin webbshop. Produkterna är dels indelade utifrån typ av matvaror, dels kan du även söka på mat från ett visst land eller en region. Du kan på detta sätt köpa thai livsmedel online, vilket är väldigt smidigt om du blir sugen på att laga en välsmakande måltid med livsmedel från Thailand.

Om du är intresserad av en viss tillverkare, går det också att filtrera resultatet så att du får fram just de varor som Pong Market erbjuder från den tillverkaren.

Utbudet på Pong Market är mycket omfattande och om du är en verklig fantast av det asiatiska köket, kommer du helt säkert att hitta en mängd varor här som faller dig i smaken. Utbudet av torrvaror och skafferivaror är särskilt imponerande, men det finns även möjligheter att köpa frysta varor såväl som färdigrätter.

Bäst med Pong Market:

  • Brett utbud
  • Bra struktur på webshoppen
  • Möjlighet till hemkörning inom vissa områden

Alternativ till Pong Market

Hur är det då om du inte tycker om att handla online, eller inte har tillgång till en dator. Bor du i Stockholm finns det till exempel asiatiska mataffärer på Södermalm. Asian Market, Stockholm är också ett alternativ med butik mitt i city. Letar du asiatisk butik vid Plattan i Stockholm, har du nära till just Asian Market i Stockholm.

Hur är det då med asiatiska livsmedel i Göteborg? Även här finns ett brett utbud, med både livsmedelsbutiker i centrala Göteborg, såväl som längre ut i förorterna. Många andra större städer som Malmö och Helsingborg har butiker som säljer livsmedel från Asien.

Även i de norra delarna av landet kan du hitta livsmedel från Asien. Umeå, Luleå och Kiruna har butiker inom denna kategori.