AGENCY2

Jenny Myrberg är inte bara mamma, utan även professionell agent

Blogg

Idag är det kanske inte alla som reagerar på namnet Jenny Myrberg Gip om man inte är i agentsvängen. För dryga 20 år sedan när hon hette Jenny Herngren Myrberg var det däremot flera som kanske höjde igenkännande på ögonbrynen. Inte så konstigt då hon på den tiden var gift med Felix Herngren. 

Snabbfakta om Jenny Myrberg:

Född 1965
StjärnteckenJungfru
BarnFanny (1991), Vera (1996) och Leo (2001)
YrkeAgent på Söderbergs agentur

Att Jenny arbetar som agent betyder inte att hon är spion som man lätt kan tro. Att vara agent i Jennys fall innebär att hon är ansvarig för olika klienter. Dessa klienter har olika saker som de är duktiga på som fotograf, kock eller liknande. Vill någon komma i kontakt med klienterna går man via deras agent först. Det gör att agenten sovrar det första urvalet och underlättar sin klients val.  

Felix Herngrens otrohetsaffär

Felix Herngren och Jenny Myrberg var gifta i 13 år innan äktenskapet fick ett abrupt slut. Dagen före julafton hade Felix bestämt sig för att lätta sitt hjärta för kollegan Clara. För säkerhets skull valde de att åka iväg i bilen och prata. Lite tekniska problem gjorde att Jenny hörde samtalet mellan Felix och Clara. 

Jenny hörde när Felix berättade om sin kärlek till Clara och att han ville lämna sitt äktenskap med Jenny. Efter en turbulent tid där efter så har Herngren och Jenny lagt ner stridsyxan mellan sig. Idag kan de kommunicera och umgås med varandra igen vilket är bra för de tre gemensamma barnen de har. Att ta steget och gå isär när man har barn är alltid svårt. 

Barn är ett livslångt åtagande

Oavsett relationen till den andra parten bör man alltid se till att gemensamma barn mår bra. Det fungerar inte att hitta på en massa struntsaker och bråka. Även om man bara vill bråka och vara arg finns andra sätt att söka även efter lösningar som kan passa. Oavsett relationen föräldrar emellan har man ju ändå något viktigt att komma ihåg. Har man varit med om att låta ett barn komma till världen har man ett livslångt åtagande.

Att Jenny och Felix Herngren insåg det efter ett tag märks när det gäller Felix alla sex barn. Det är en härlig syskonskara som umgås och har roligt tillsammans. Det händer att syskonen är med sin pappa på mingel vilket syns på en del bilder där familjen poserar. 

Felix vill gärna hitta på saker

Felix har uttalat sig om att han är en väldigt engagerad pappa när han väl är hemma. Att ligga på soffan och leka Kronblom är inte hans melodi. Istället leker han gärna och spelar fotboll med barnen. Inspirationen till att vara en duktig fotbollsspelare kanske han hittar i sina barndomsidoler? Hugó Sanchez från Mexico skulle kunna vara en person som Felix inspirerats av när det gäller fintar och annat.

Saker Felix gärna gör med sina barn istället för att slappa:

  • Leka i parken
  • Spela fotboll 
  • Titta på tv
  • Laga mat
  • Spela tv-spel

Instagram – ett sätt att följa kända människors vardag

När man följer Felix på Instagram är det mest arbetsrelaterade bilder han lägger upp där. Ibland glimtar det till från det privata på olika sätt, som en bröllopsdag, en födelsedag eller liknande. En del bilder från olika resor han har gjort dyker också upp där. 

Skulle vara roligt om Felix tog en tur till Linköping för något jobb han skulle göra i den staden. Det finns möjlighet att han i så fall fotar av något av de olika flygplanen som står vid infarterna till Linköping i så fall. Planen är en del av Linköpings flyghistoria och intresserar många som åker förbi, inte bara Felix. Den som vill se en Grip kommer dock bli lite besviken. Däremot återfinns Viggen, Draken och Tunnan för att nämna några.