KICKS

Blogg Guider Hem

KICKS erbjuder ett brett sortiment inom smink och parfym men det är inte det enda utan de har också olika tjänster som du kan köpa av dem.

KICKS Säsongsbaserade varor

Kring olika högtider brukar KICKS erbjuda bland annat presentförpackningar från olika varumärken. Kring jul brukar de också sälja adventskalender, både från andra märken men även KICKS julkalender.

Olika öppettider hos KICKS

KICKS hemsida har alltid öppet och du som kund kan shoppa där dygnet runt. Är det så att du vill veta öppettider för olika butiker finns KICKS kundtjänst som du kan kontakta. Du når dem lättast genom hemsidan.

Hudvård från Kicks

Då det kommer till hudvård kan du boka en konsultation för att få hjälp med att skräddarsy en hudvårdsrutin som fungerar för just dig som individ. KICKS personal hjälper till med sin expertis och de förklarar vilka behov som finns för din hud.

Hudvård från Kicks

De hjälper dig också att uppnå de resultat du efterfrågar. Förutom denna tjänst finns en annan, ”The Skincare Glow-Up” som innebär att du får hjälp med att få en fin lyster i ansiktet genom en snabb behandling av deras rådgivare inom hudvård. De exfolierar din hud, lägger sedan en ansiktsmask och avslutar med serum som är anpassat efter din hud.

Ögonbryn och fransar

Den kunniga personalen hos KICKS hjälper dig med att forma dina bryn utifrån dina ansiktsdrag. Förutom detta kan du få hjälp med färgning av fransar och bryn. Du kan också boka ett lash lift som innebär en permanent böjning av dina ögonfransar. Resultatet håller i 4-8 veckor.

Smink

Inom området smink kan du få hjälp med olika sminkrutiner. Du erbjuds kurser bland annat i hur du lägger en bra basmakeup. Då får du redskap och tips gällande vad du ska tänka på för att få en bra grund i din sminkning. KICKS erbjuder också utbildning i smink för ett snyggt vardagsutseende.

Du får bland annat lära dig hur du sminkar dina ögonbryn för att få ett naturligt lyft för ansiktet. Förutom tidigare nämnda behandlingar kan du få hjälp med att fixa din sminkning inför ditt bröllop. Dessa utbildningar ligger på priser från 195 kronor och upp till 1295 kronor för en bröllopssminkning.

Var kan man få dessa behandlingar?

De behandlingar som nämns ovan kan fås hos bland annat dessa butiker:

  • Stockholm
  • Linköping
  • Uppsala
  • Växjö
  • Norrköping
  • med flera.

I Malmö och Göteborg finns det några butiker och här kan du uppdatera din sminkkollektion så att du har alla produkter hemma som du behöver efter att du har gått ovan nämnda utbildningar. Här kan du använda KICKS rabattkod om du har en sådan med. KICKS rea finns också i alla deras butiker.