Josephine qvist

Josephine Qvist – från ex on the beach till omskriven influencer 

Blogg

Josephine Qvist är influencern som blev känd när hon medverkade i Ex on the beach 2015. Fem år senare, 2020, var hon med i programmet igen. Två gånger samma år till och med! Josephine Qvist har sedan sin första medverkan i Ex on the beach skapat sig en ny karriär som influencer med över 250 000 följare på instagram. 

Snabba fakta om Josephine Qvist

Hur gammal är Josephine Qvist?Josephine Qvist är 30 år
Har Josephine Qvist pojkvän? Okänt, men hon talade förra året om att hon hade en relation med hockeyspelare Nick Ebert. Tråkigt nog verkar den relation vara slut nu. 
Har Josephine Qvist haft en relation med Stefan Warg? Ja, hon hade en ganska lång relation, med ett par uppbrott, med Stefan Warg. Josephine Qvist har berättat att relationen tog slut på grund av otrohet. 
Har Josefin Qvist varit med i Paradise hotel? Nej, Josephine Qvist har inte varit med Paradise hotel. 

Josephine Qvist har en lägenhet i Marbella 

Efter Ex on the beach rullade Josephine Qvists karriär på. Hon har gjort allt möjligt, som att prova att plugga i USA, podda, byggt upp sitt varumärke som influencer och dykt upp igen i TV i Celebrity Ex on the beach och Kompani Svan.

Josephine gjorde sitt bästa år någonsin omsättningsmässigt 2021. Då ökade intäkterna från hennes uppdrag som influencer med över 700 procent. Inte dåligt! Har man goda inkomster kan man så klart också unna sig det man vill ha. Förra året visade Josephine Qvist upp bilder från sina fina lägenheter på ön Marbella. Den ena ligger i området Aldea Blanca och den andra i närheten av Puerto Banus. Båda ställena går att hyra, så är man sugen på Marbella kanske det kan vara något. 

Skvaller om Josephine Qvist på flashback och reddit

Vill man läsa lite skvaller eller veta mer om vad Josephine Qvist sysslar med kan man titta in på följande sociala medier: 

  • På Flashback kan man läsa om vad tittare tyckte om Josephine Qvist i Ex on the beach i en lång tråd som varit aktiv ända sedan 2015. 
  • På Reddit finns också en lång tråd där Josephine Qvists fans delar bilder och pratar om henne.
  • På Josephine Qvists egna instagram lägger hon upp bilder på sig själv från både glammiga och vardagliga tillfällen.
  • Josephine Qvist har ett eget youtube-konto där hon bland annat gör videos tillsammans med Viktor Frisk. 
  • Självklart har en influencer som Josephine Qvist också ett konto i populära appen Tik Tok.  

Hur naken var egentligen Josephine Qvist på instagram?

Ja, vad var det där om den nästan nakna klänningen egentligen? Det var i höstas som Josephine Qvist orsakade en storm i sitt kommentarsfält på instagram. Hon lade upp en bild av sig själv i en klänning som visade mer än den dolde, kan man lugnt säga.

En del följare hejade på och tyckte den var snygg, andra tyckte det var det hemskaste de sett i klädväg. En av följarna undrade till och med varifrån behovet av att vara naken på instagram kom. Nu var ju inte Josephine Qvist naken på riktigt, men om du är nyfiken på den avslöjande klänningen finns bilden kvar i hennes instagramflöde. Bara in och kika! 

Josephine Qvist berättade om hur hon opererat brösten 

Josephine Qvist sticker inte under stol med att hon har gjort en och annan operation för att förbättra sitt utseende. 2017 gjorde hon en operation för att förminska brösten. Många opererar ju brösten för att se större ut, men Josephine Qvist valde att sätta in mindre implantat och samtidigt lyfta upp brösten. Hon berättade att hon varit missnöjd med bröstens utseende och att hon trodde att det berodde på att hon pendlat i vikt. 

Ett par år senare var det dags för en ny operation. Josephine Qvist berättade själv om den i sin podd Sweet but psycho, som hon har tillsammans med Elin Skog. Det hon gjorde då var en hårtransplantation. Detta känns kanske spontant som något som i första hand män gör, men Josephine Qvist tyckte att hennes hårfäste vid pannan inte såg ut som vanligt och ville därför förbättra det.