Flash kläder

Ekonomi

Klädmärket Flash gjorde kläder ”för kvinnor av kvinnor”. Tyvärr gick klädmärket i konkurs 2020, men deras kläder är fortfarande väldigt efterfrågade. Och det är inte så konstigt med tanke på att kläderna var både funktionella och unika.

Eftersom Flash kläder gått i konkurs och stängt igen alla butiker är det på second hand du får leta efter varumärket.

Snabbfakta Flash kläder

  • Flash kläder gick i konkurs 2020
  • För kvinnor av kvinnor
  • Snygga och unika damkläder
  • Hög kvalitet
  • Hitta kläderna på second hand
  • Online second hand med Flashkläder
  • Flash grundades i Lund 1968
  • Bas och festkläder
  • Vintageinspirerande och lätt rebelliskt mode

Flash kläder online

En stor del av Flash sortiment kan du numera köpa online på second hand butiker och vissa av butikerna har hela onlineavdelningar med bara kläder från Flash. Är det viktigt för dig med känslan av nya kläder så kan du kolla Flash kläder Kappahl om de har något kvar.

Flash byxor & Flash jeans

Några av de mest populära klädesplaggen från Flash är deras byxor och jeans. Så var kan man köpa Flash byxor? Det finns flertalet riktigt bra second hand online butiker en av de bästa secondhand butikerna med störst sortiment av Flashkläder hittar du här.

Tänk på att det kan vara svårt att få tag i just Flash kläder byxor eftersom de är så efterfrågade. En svår kombination när man vill hitta kläder av ett visst märke.

Flash kläder dam

När Flash Women gick i konkurs köptes företaget upp av Kappahl vid Flash konkursutförsäljning därför kan du fortfarande hitta vissa av företagets kläder där fortfarande om du har lite tur. Kedjan stängde sin sista Flash butik 20 augusti 2020.

Flash kläder för en bred kundkrets

När det kommer till utbudet av Flash kläder är ju utbudet numera lite tunt om man jämför med när Flash butikerna hade öppet. Tanken med konceptet var att kunna erbjuda en riktigt bra blandning av olika flashiga varumärken.

Kvaliteten på kläderna är riktigt bra och priserna var på en mellannivå trots den höga kvalitén. Därför är också många av de Flash kläder du hittar online i riktigt gott skick. Dessutom är det lätt att plocka ihop en riktigt snygg outfit av Flash kläder med tanke på det de olika varumärkena. Oavsett om du ska tillbringa dagen på kontoret eller en dag på stan med väninnorna eller varför inte ett riktigt party. Då kan du hitta rätta kläderna i Flash sortimentet.