Gräddsifonen

Tycker man om att baka och framförallt att garnera med grädde, så kan det vara så att man behöver utöka sitt kök med en gräddsifon. Verktyget gör att man själv inte behöver stå och vispa grädden till bakverken för att sedan försöka spritsa ut den. Istället så använder man sig direkt av sifonen som göra hela jobbet. Väl användbar från att skapa den perfekta gräddtårtan eller få en riktigt snygg klick att servera bredvid kladdkakan.

Hur fungerar gräddsifonen?
En gräddsifon fungerar så att man fyller i ovispad grädde som sedan kommer ut vispad. Den drivs av en lustgaspatron som när man trycker på knappen har vispat grädden som vanligt. Ofta blir grädden då även luftigare och fluffigare. Det är allt som man behöver göra för att ha färdig grädde att använda. Till sifonen kan man ha olika sorters munstycken för att kunna variera formen på grädden och således ha en mängd olika möjligheter för sin dekoration.

Bli expert på gräddsifoner
http://www.gräddsifon.se/ hittar man ytterligare information och svar på alla frågor som kan komma upp gällande ett inköp. Sidan listar fördelar, de olika sorter som finns och var man ska leta för att hitta bästa möjliga pris på både patroner och själva gräddsifonen. Dessutom finns det extra tips för vad den kan användas till utom just tillredning av grädde, allt från soppa till mousse eller bara för att få den lilla extra finishen på middagen.