Friskvård på jobbet

Ge alla på företaget friskvård i form av massage, utan att någon behöver lämna arbetsplatsen. Anlita professionella inom företagsmassage göteborg som kommer till jobbet och ger massage. Investera i företagets humankapital och dig själv. En eller flera massörer kommer till er lokal och utför så kallad klassisk massage på bänk alternativt sittandes på en stol anpassad för massage. Anlita en specialist på företagsmassage i Göteborg och erbjud alla på jobbet en stunds avkoppling och vila.

Företagsmassage i Göteborg
Den som anlitar erfarna massörer till sitt företag i Göteborg kan förvänta sig positiv avkastning på både kort och lång sikt. Att ge anställda ryggmassage, nack- och axelmassage på jobbet bör ses som en investering inom personalvård, och något som gör både dig som företagare och dina anställda till vinnare. Ta kontakt med massörer som specialiserat sig på företagsmassage i Göteborg, det lönar sig direkt och än mer på lång sikt.

Paket för massage på jobbet
Tala om vad ni kan tänkas ha för behov och önskemål rörande massage på arbetsplatsen och få en paketlösning som passar just ert företag. Samtliga företagspaket kan skräddarsys efter respektive företagares preferenser och efterfrågan. Det enda du behöver göra är att ta kontakt. Du får ett personligt bemötande och tillsammans kommer ni fram till en lösning för friskvård på ditt företag som passar dig och dina anställda.