Diskussioner om snus

Snus är ett hett diskussionsämne i Sverige. Det talas om allting som är negativt med snus, det talas om allt som är fantastiskt med snus och sedan talas det om allting där emellan.

Väl integrerat i svensk kultur
Snus är lika svenskt som att det är dåligt väder vid midsommar. Snus är en egendomlig liten grej som gör många av oss glada. Förmodligen hör vårt svenska begär efter snus ihop med det för många från andra länder lika märkliga begäret efter lakrits. Vi tycket om när det svider till lite i munnen, helt enkelt.

Snusets popularitet
På exempelvis www.köpa-snus.se kan man läsa om snus. Det finns mycket info att ta del av gällande snus på svenska då det ju är en så stor del av vår kultur. Snus är ju gott, och trots att vi är medvetna om riskerna med snus så fortsätter många av oss att stoppa in en prilla eller två under dagen. Det känns som att det är ett bättre alternativ till rökning då det inte stör människor runt omkring på samma sätt som röken från cigaretterna gör.

Valmöjligheter
Som sagt så finns det väldigt många olika sorters snus att välja mellan. Av de sorter som finns att köpa i affärerna är det ganska kul att testa lite olika snus, tycker jag. Jag brukar köpa min vanliga dosa plus ett nytt för att se efter om jag kan hitta en ny favorit bland alla snussorter som finns tillgängliga i affärerna.